CAUTA IN SITE

DUPA CUVINTE CHEIE

AQUA-MONT-BLANC face parte din grupul de firme MBC Group (Mont Blanc Group) fondat in 1992. Strategia noastra este de a introduce pe piata romaneasca a sistemelor eficiente de filtrare apa, desedimentare, dedurizare, purificare si sterilizare cu utilizarea materialelor ecologice si a tehnologiilor agrementate in Romania si comunitatea europeana.

Cu o misiune ce pune pe prim plan clientul, gasirea celor mai bune solutii pentru acestia reprezinta o prioritatesearchbox


Ne definesc adaptabilitatea, perfectionismul si puterea de a cauta si gasi solutii. Acestea, combinate cu entuziasmul si tenacitatea tinerei echipe din Mont Blanc nu pot impune decat un singur curs – unul ascendent. Avand diversitatea si inovatia ca prioritati, ambitita noastra este sa oferim cele mai bune servicii in raport pret – calitate.


Furnizam si montam sisteme si echipamente casnice si industriale pentru filtrarea, tratarea, potabilizarea, dedurizarea si sterilizarea apei pentru orice debite si/sau capacitati, componente.

Oferim deasemenea consultanta de specialitate si servicii profesionale de mentenanta pentru orice sisteme de filtrare, sterilizare, dedurizare sau declorinare apa !


Pentru rezolvarea problemelor datorate numerosilor contaminanti chimici si bacteriologici prezenti in apa potabila, la solicitarea potentialilor clienti si investitori echipa de proiectanti si ingineri tehnologi AQUA-MONT-BLANC ofera servicii de expertiza tehnica si de executie.

Tehnologiile proprii sau cele aplicate, instalatiile si echipamentele utilizate ajuta la rezolvarea gamelor largi de probleme provocate de calitatea proasta a apei din reteaua de distributie.

Pe parcursul expertizei apreciem aplicabilitatea tehnologiilor date si facem propuneri pentru alegerea acesteia, impreuna cu prezentarea calculelor de amortizare a investitiei, precum si a eventualelor consumabile ce apar in instalatie.

Produsele si serviciile noastre va garanteaza dumneavoastra si familiei dumneavoastra multi ani de functionare, siguranta si satisfactie.


Nu riscati niciodata sanatatea familiei dumneavoastra neglijand oferta de produse si servicii a firmei noastre !


Reprezentant principal in Romania al unor firme europene cu prestanta si longevitate pe pietele internationale, Aqua Mont Blanc promoveaza profesionalismul si seriozitatea.

Mereu in pas cu cerintele clientilor care activeaza in domeniu, Mont Blanc este mereu pregatita pentru a onora comenzi dintre cele mai diverse. Studiile de piata realizate periodic ne ajuta sa ne imbogatim linia de produse oferite, pe site-ul nostru putand vedea o prezentare succinta a acestora.

Cu o experienta in distributia echipamentelor industriale sinu numai de peste 18 ani, MBC Grup Romania a reusit ca prin calitatea serviciilor, varietatea produselor si prin preturile oferite, sa surclaseze numerosi competitori din Romania.

Intampinand cererea mare de produse industriale din tara cu oferte ce au in componenta lor produse de la firme precum GLOVA Danemarca, Ultimate Europe Tr. Equipment GmbH, AZ Pneumatica, ASCO Joucomatic, Vuototecnica, KabelSchlepp, AVM Automation s.a, MBC Grup Romania garanteaza succesul investitiilor in calitate !


Aqua Mont Blanc, reprezinta doar o ramura din complexa retea de distrubutie utilajelor si a echipamentelor pe care MBC Grup Romania le ofera, asigura mentenanta si service autorizat.


MBC Grup Romania numără peste 8000 de produse industriale, pe care le poate pune la dispotiţie in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret, produse la care poate oferi si consultanta tehnica. Reprezentant principal in Romania al unor firme europene cu prestanta si longevitate pe pietele internationale, MBC Grup promoveaza profesionalismul si seriozitatea.

mai multe
despre noi
produse si
servicii
portofoliu
clienti
informatii
utile
prima
pagina
contact
Design by SHEN MEDIA 2010 © Aqua Mont Blanc